Like this post
studiomox:

Hedi Slimane (Yves Saint Laurent)
Like this post
studiomox:

rchitects: Brendan Callander + Jason Pielak + Stella Cheung-Boyland Location: Vancouver, CanadaThis garden shed was designed and constructed in partnership by UBC architecture students and the Woodlands Community Garden Club. This structure is the focal point of the garden, and it acts as a gathering spot for local education programs, and as well as a practical storage solution.
rhetoriques:

Jenny Holzer Inflammatory Essays (series) c. 1982
Like this post
Like this post
studiomox:

Case cover of Super’s ‘VISIVA SERIES METROPOLIS AUTUMN 13' range.
Like this post
studiomox:

Paint Textures.
Like this post
studiomox:

Jellyfishies.
Like this post
Like this post
pvoland:

RAYMOND PETTIBON
Like this post
studiomox:

intricately crafted in striking detail, the shining ‘fake leica’ by chinese artist liao yibai is a large-scale representation of the legendary german camera, plated in hand-welded stainless steel. the giant metallic sculpture is rendered in perfect accuracy, mimicking the lenses, shutters, knobs and even the trademark scripted logos of the renowned brand’s models. its framework has been constructed from a combination of wood, wire and clay, molded and given shape through careful consideration and research of each mechanism’s visual characteristics. gleaming a brilliant silver, the ‘fake leica’ follows yibai’s thematic artistic application of both discrediting and glorifying the increasing obsession with opulence and luxury goods as mike weiss gallery explains, ‘the artist’s works illustrate the challenges he faced during childhood ­ and his paralleled fascination with american culture [and] confront the multitudes of popular brands and logos and their overwhelming presence in today’s society.’
Like this post
studiomox:

Architects: Zhaoyang Architects, Standardarchitecture Location: Nyingchi, Xizang (Tibet), China Area: 430.0 sqm Year: 2009The construction of this building adopted and developed the techniques of the Tibetan vernacular. On top of the concrete foundation a 600mm thick load-bearing wall is erected. Most openings have deep recessions. The 400mm thick walls at both sides of the openings work as buttresses, increasing the overall structural stability and reducing the interior span as well. Beams for bigger spans are made from several small logs bonded together.
Like this post
Like this post